همچنین میتوانید از انواع مربا و مارمالاد برای میان نان رولت استفاده کنید. برای تزئین رولت میتوانید از پودر قند، خامه، میوه و گلهای طبیعی یا گلهای دست ساخته خود از خمیر مارسیپان، فوندانت و خمیر شکلاتی بهره بگیرد و به جلوهی کارتان بیفزائید. در پایان ضمن آرزوی موفقیت و سرافرازی برای تکتک شما همراهان صمیمی و همیشگی امیدواریم که مطالب آمده در این صفحه مورد توجه و پسندتان قرار بگیرد و سودمند واقع شود.
رولت یکی از شیرینیهای پرطرفدار و بسیار خوشمزهای است که به دلیل تنوع بسیارش میتواند به مصرف دسر نیز برسد. به طور مثال برای تهیهی شارلوت میتوانیم از نان رولت نیز، استفاده کنیم و دسرهایی از این قبیل را آماده نمائیم. به همین دلیل و با توجه به کاربرد فراوان نان رولت، بر آن شدیم تا در مبحث جدید کلاس شیرینیپزی و در پی درخواستهای مکرر شما خوانندگان پر مهر و گرامی به موضوع چگونگی تهیهی رولت و انواع آن بپردازیم. امیدواریم که مطالب آمده در این صفحه بتواند پاسخگوی سوالات شما در این زمینه باشد و مشکلات موجود در تهیهی رولت را مرتفع سازد. از جمله نکات بسیار مهمی که میباید برای فراهم کردن رولت در نظر گرفته شود، دمای فر (تاون) است. معمولاً نان رولت در دمای بسیار بالا و در مدت زمان کوتاه میپزد